گفتگوی انتقادی دکتر شجاعی زند و دکتر غلامی درباره علوم انسانی اسلامی

به گزارش روابط عمومی مجمع عالی علوم انسانی اسلامی، نشست علمی «علوم انسانیِ اسلامی از توهم‌ورزی تا واقعیت» با مشارکت مرکز پژوهش‌های علوم‌ انسانی اسلامی صدرا و پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی برگزار می‌شود.
در این نشست دکتر علیرضا شجاعی زند دانشیار دانشگاه تربیت مدرس و دکتر رضا غلامی، استادیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در باب نظریه علوم انسانیِ اسلامی که دکتر غلامی در سالهای گذشته مطرح کرده اند با یکدیگر گفت و گو خواهند داشت.

این نشست،‌ یکشنبه 19 شهریور ماه از ساعت 15 الی 18 با اجرای دکتر سید محمدتقی موحد ابطحی در محل تالار ابونصر محمد فارابی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی (پمفات) به‌صورت حضوری و مجازی برپا خواهد شد.
علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در این نشست تخصصی به آدرس تهران، پاسداران، خیابان مؤمن‌نژاد (گلستان یکم)، پلاک 124، پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی (پمفات) مراجعه نمایند.
گفتنی است این نشست از شبکه دانشگاه ایرانی به نشانی iscs.ac.ir/tv/live و از طریق صفحه اسکای‌روم پژوهشگاه به نشانی  b2n.ir/icscs به صورت مجازی پخش خواهد شد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *